Dalgårdsvej 14, 8220 Brabrand · Tlf.: 86 75 01 55 · kontakt@jespersen-ejendomme.dk

Ansøg om lejebolig

Vi har fokus på at sikre den rigtige lejersammensætning, således at der er et rart sted at bo for alle. Vi ønsker at skabe tryghed og tilfredshed og det er derfor vigtigt, at lejerne erkender at det er behørigt at tage hensyn til hinanden, samt undgå at skabe unødvendige konflikter.

Dagligt modtager vi seriøse henvendelser om leje af bolig og det er desværre ikke muligt at returnere svar til alle ansøgere. Vi gør ligeledes opmærksom på at der ikke er numeriske ventelister, samt at udlejningen sker efter en individuel vurdering. Vi gør opmærksom på at ansøgningen gemmes til senere brug såfremt vi ikke kan tilbyde noget straks – denne service er gratis.

OBS: Oplysninger om husstanden er dig/jer som søger lejebolig og ikke dem, som du/i bor med. F.eks. “Husstands indkomst pr. år” er indkomsten for dig/jer som ønsker at flytte i en af vores lejeboliger.


VEDR. IT-SYSTEMER:
Vi har for nyligt skiftet IT-systemer, hvilket medførte, at vores e-mails var nede i en kort periode.

Såfremt i ikke har fået svar på jeres e-mail, så send venligst en ny, da den muligvis er gået tabt.

Alle e-mails er oppe at køre igen.

Vi gør opmærksomme på, at vi har modtaget alle ansøgninger og henvendelser fra hjemmesiden.

VEDR. FERIE:
Vi er i perioden 02.07.2018 – 06.08.2018 ramt af ferie. Venligst ring på tlf. 86 75 01 55, hvis i skal hente vaskekort, så i kan få besked om vi er her på tidspunktet.

Facebook
LinkedIn